Skip to main content
Kreditpolitik

Betalingsbetingelser ved køb af bil

Ved køb af bil hos Peugeot Køge, ny som brugt, skal betalingen for bilen være modtaget, før vi kan udlevere bilen. En advisering er ikke tilstrækkelig. Vi kan iht. hvidvaskningsloven kun modtage kontantbeløb op til 49.999 kr. Er der tale om en finansieret handel, kan bilen først udleveres, når alle finansieringspapirer er korrekt udfyldt og underskrevet, og udbetalingen er modtaget hos os.

Betalingsbetingelser ved værkstedsbesøg

Ved værkstedsbesøg betaler man som udgangspunkt ved afhentning af bilen, hvor vi tager imod betalingskort, kontanter og MobilePay. Ved værkstedsbesøg kan man som erhvervskunde i selskabsform søge om at få oprettet en konto med en aftalt kredit.

Som privatkunde har du mulighed for at benytte dig af "Peugeot Værkstedskonto", som er en ordning, der gør det nemt og overskueligt. Med en værkstedskonto hos Peugeot får du, efter kreditgodkendelse, muligheden for at dele din værkstedsregning op, og betale den over 10 eller 20 måneder. Dette kan lade sig gøre med beløb fra 500 kr. helt op til 40.000 kr. helt uden finansieringsomkostninger.

 

Betingelser ved køb af tilbehør og reservedele

Ved køb af reservedele og tilbehør skal der betales ved afhentning af varen. Erhvervskunder i selskabsform kan, ligsom ved værkstedsbesøg, søge om at få oprettet en konto med kreditaftale. Varer tages kun retur efter aftale. Ved bestilling af specielle varer til hjemtagelse, skal der betales forud ved bestilling. Hjemtagne varer kan ikke tages retur.

Gebyr på kreditkort

Efter der kom nye regler angående kortgebyr pr. 1. januar 2018, bliver der ikke opkrævet gebyr ved betaling med kort (gælder ikke firmakort og udenlandske kort).