Skip to main content
Vores værdier

Vores værdier

Kunden er altid førsteprioritet

Som kunde hos Peugeot Køge vil du altid opleve, at god service er vores absolute første prioritet. Vi går altid efter at skabe langvarige forhold til vores kunder, og sætter en ære i at kunne tilbyde dem grundig og troværdig vejledning og rådgivning, når vi skal hjælpe med et bilkøb.

Med over 30 års erfaring i bilbranchen og over 30 år med en forkærlighed for Peugeot, kan vi sikre vores kunder en exceptionel høj og bred faglig kompetence. Det skinner igennem i alle husets afdelinger, så selvom du befinder dig i salgsafdelingen eller skal have din bil på værksted, kan du trygt stole på at din bil er i de bedste hænder.

Hos Peugeot Køge kan du altid forvente en flot og overskuelig biludstilling med de nyeste bilmodeller, og et smilende personale, der har tid og lyst til at fortælle dig alt du kunne have brug for at vide om vores Peugeot modeller.

Hvis du skal have din bil til service, er du hos Peugeot Køge garanteret autoriseret ekspertise og knowhow til en konkurrencedygtig pris. Hos Peugeot Køge har vi indgående kendskab til netop din Peugeot. Vi lægger stor vægt på, at du som Peugeot ejer, kan komme på autoriseret værksted, og opretholde dine garantier, din bils værdi, og få din bil repareret med originale reservedele uden, at det skal koste mere end hos de frie uautoriserede værksteder. Vi holder os fra kortsigtede løsninger og sørger for at opgaven altid bliver løst med omtanke og umage. 

Så tænk på os næste gang din bil skal til service, så sørger vi for at du oplever forskellen.

Vi glæder os til at hjælpe dig!