Skip to main content
Vores værdier

Går efter at skabe langvarige forhold

Som kunde hos Peugeot Køge vil du altid opleve, at god service er vores absolute første prioritet. Vi går altid efter at skabe langvarige forhold til vores kunder, og sætter en ære i at kunne tilbyde dem grundig og troværdig vejledning og rådgivning, når vi skal hjælpe med et bilkøb.

Med rigtig mange års erfaring i bilbranchen og en forkærlighed for Peugeot, kan vi sikre vores kunder en exceptionel høj og bred faglig kompetence. Det skinner igennem i alle husets afdelinger, så selvom du befinder dig i salgsafdelingen eller skal have din bil på værksted, kan du trygt stole på, at din bil er i de bedste hænder.

Hos Peugeot Køge kan du altid forvente en flot og overskuelig biludstilling med de nyeste bilmodeller, og et smilende personale, der har tid og lyst til at fortælle dig alt, du kunne have brug for at vide om vores Peugeot modeller.

Hvis du skal have din bil til service, er du hos Peugeot Køge garanteret autoriseret ekspertise og knowhow til en konkurrencedygtig pris. Hos Peugeot Køge har vi indgående kendskab til netop din Peugeot. Vi lægger stor vægt på, at du som Peugeot ejer, kan komme på autoriseret værksted, og opretholde dine garantier, din bils værdi, og få din bil repareret med originale reservedele uden, at det skal koste mere end hos de frie uautoriserede værksteder. Vi holder os fra kortsigtede løsninger og sørger for, at opgaven altid bliver løst med omtanke og umage. 

Så tænk på os næste gang din bil skal til service, så sørger vi for, at du oplever forskellen.

Vi glæder os til at hjælpe dig!