Skip to main content
Værkstedstilbud
 • Tilbud fra værksted

  Gratis Synstjek

  Ved synstjekket gennemgår vi nøjagtig de samme punkter, som de gør hos synscentret. Hvis der er mangler eller ting, som du bør få repareret, kontakter vi dig for at drøfte det. Vi giver dig samtidig et prisoverslag og en grundig vejledning om det arbejde, der skal udføres.
  Gratis

  Dækskifte

  De fleste af os vælger at skifte mellem vinter- og sommerdæk. Det er det sikreste og langt bedre for dæk og fælge. Med den rigtige dæktype får du et bedre vejgreb og bedre brændstoføkonomi. Lader du os skifte dine dæk, slipper du for en masse besvær, og du er sikker på, at de er monteret korrekt.
  349 kr

  A/C Klimaefteryn

  For at du kan opholde dig behageligt i din bil, er det vigtigt at kabinen har den rigtige temperatur. Med et klimaeftersyn sikrer du dig, at du kan afdugge ruderne, og at pollenfilteret renser den indsugede luft for pollen og støvpartikler.
  895 kr

  Bremseeftersyn

  Din Peugeot skal reagere hurtigt og effektivt i en eventuel nødsituation, og bremsernes funktion er afgørende for din sikkerhed. Bremsesystemet skal reagere omgående og med præcision, når du træder på bremsepedalen. Derfor er det meget vigtigt, at du husker at få dem efterset.
  395 kr

  Service 5+ & 10+

  For at passe godt på vores biler, når de kommer op i årene, har vi skabt Service 5+ og Service 10+. Begge er særlig fordelagtige serviceftersyn til din bil, alt efter om den har rundet 5 år eller om den er 10 år og ældre. Vi vil nemlig gerne være med hele vejen.
  1.198 kr - 1.398 kr

  Vælg Peugeot Køge som dit autoriseret Peugeot værksted

  Skal din Peugeot snart til service, eller er der noget på den der skal repareres? 

  Så vælg Peugeot Køge som dit autoriseret autoværksted, så du er garanteret, at de mekanikere der tager sig af din bil, er rigtig uddannet og har indgående kendskab til netop din bil. Når din bil er på værksted hos os, opretholder du dine garantier, din bils værdi, og får din bil repareret med originale reservedele, og det hele får du til konkurrencedygtige priser. 

 • Spørg på reparationspris

  Spørg på reparationspris

  Martin

  Hansen

   

  Værkstedschef

Kasper
Kolding

Værkstedschef