Skip to main content
Coating

Hvorfor er Deep Crystal Coating en god ide?

En Coating er din bils redning mod ridser, rust og andre permanente skader. Din bil udsættes konstant for snavs og slid, det kan derfor være en hård og dyr affære at holde lakken ren og sund i længere tid ad gangen. Hvad kan en coating gøre af underværker for dig og din bil?

 

Hvad er Coating?

Coating er en langtidsvirkende belægning, som beskytter din bils lak mod skadende elementer som snavs og rust. Med en coating minimerer du den ydre slitage på din bil, og forlænger dermed dens levetid og kvalitet, uanset om du har en ny eller brugt bil.

 

Med coating beskytter du hele bilens overflade i længere tid.  I det lange løb vil en behandling spare dig for både høje udgifter på vedligeholdelse af bilen, såvel som vaskehal og polering. Her får du nemlig en bil, der ikke alene bliver afvisende over for snavs, vind og vejr, den bliver nemlig også så god som ny at se på.

 

Hvorfor behøver biler coating?

Som nævnt vil vejr, oxidering og flyverust unægteligt sætte sit præg på din bils lak, hvis ikke du er opmærksom på at forebygge og komme elementernes nedbrydende effekter i forkøbet. Det er her coating kommer ind i billedet.

Som bilejer er du formentlig opsat på at passe godt på din bil, og en coating af lakken vil gøre en stor forskel for både køreglæde og pengepung. Med en coating er du nemlig med til at vedligeholde et flot og stærkt ydre på din bil, og du skal ikke konstant tænke på at fjerne småpletter og begyndende rust.

Og hvad endnu vigtigere er, at du sparer en masse penge på vedligehold af lakken. Med en beskyttende lak vil der nemlig være langt mindre reparation og klargøring i det lange løb.

 

De 5 største fordele ved en coating:

 

Gør din bil fri for snavs og flyverust

Ekstra beskyttelse mod ridser

Beskytter mod lakoxidering fra solens UV stråler

Giver dig en skinnende ren bil

Skærer markant ned på besøgene til vaskehallen

 

 

Hvor længe holder en coating?

Holdbarheden af en coating varierer ud fra en række faktorer. Elementer som vejr og klima har stor indflydelse på, hvor slidt din bils overflader bliver. Ligeledes vil måden du vasker din bil på have en stor påvirkning på forseglingens holdbarhed. Maskinvask og polering i en vaskehal er særlig hård ved din bils lak og slider derfor også meget på en coating. Ingen forsegling på markedet kan holde evigt. Garantiperioden er 1 år, det vil sige at din forsikring dækker sådan at din bil med garanti har Coating i 1 år. Skulle ud være uheldig at bilen skal males eller for skiftet berørte områder, vil forsikringen dække en ny behandling af delen.

 

Coating til alle typer biler

Ofte ses det, at bestemte produkter udelukkende egner sig til enten en ny eller brugt bil. Men en coating er god til alle slags biler og har åbenlyse fordele for både udseende og din pengepung.

 

Den nye bil

Med en helt ny bil er det selvfølgelig i din interesse at beskytte den og bibeholde ”nybils” looket så længe som muligt. Derfor er det uhyre vigtigt, at du passer godt på alle dele af bilen, indeni såvel som uden på.

 

En coating er således en rigtig god måde at bibeholde "nybils looket" og gensalgsværdien på. Det beskyttende lag sørger for, at din spritnye bil ikke ser slidt og brugt ud efter et halvt år.

 

Den brugte bil

En brugt eller gammel bil har lige så meget brug for vedligeholdelse og pleje som nye biler. Eftersom køretøjet har nogle år på banen, er korrekt pleje essentielt for bilens videre tilstand - og her er coating en gave til brugte bilers holdbarhed.

 

Når du giver gamle bil en coating, går du ind og beskytter lakken mod ting som slitage og ikke mindst rustskader, som er en højst uønsket, men ikke sjælden gæst hos ældre biler.

 

Med en coating vil du forlænge levetiden på din brugte bil, og dermed også opretholde en vis værdi af den. Et ekstra plus med coating er at du kan få en brugt bil til at skinne, som var den ny!