Skip to main content
Værkstedstilbud
 • Tilbud fra værksted

  Gratis Synstjek

  Ved synstjekket gennemgår vi nøjagtig de samme punkter, som de gør hos synscentret. Hvis der er mangler eller ting, som du bør få repareret, kontakter vi dig for at drøfte det. Vi giver dig samtidig et prisoverslag og en grundig vejledning om det arbejde, der skal udføres.
  Gratis

  Dækskifte

  De fleste af os vælger at skifte mellem vinter- og sommerdæk. Det er det sikreste og langt bedre for dæk og fælge. Med den rigtige dæktype får du et bedre vejgreb og bedre brændstoføkonomi. Lader du os skifte dine dæk, slipper du for en masse besvær, og du er sikker på, at de er monteret korrekt.
  349 kr

  Tandremskift

  Motorens tandrem er din bils livrem. Det er en motorens mest essentielle dele, og er under ekstrem påvirkning når motoren arbejder. Derfor bliver den også gradvist slidt, og man har derfor brug for at få den skiftet i tide, inden den knækker og påfører katastrofale skader på resten af motoren.
  4998 kr

  A/C Klimaefteryn

  For at du kan opholde dig behageligt i din bil, er det vigtigt at kabinen har den rigtige temperatur. Med et klimaeftersyn sikrer du dig, at du kan afdugge ruderne, og at pollenfilteret renser den indsugede luft for pollen og støvpartikler.
  995 kr

  Bremseeftersyn

  Din Peugeot skal reagere hurtigt og effektivt i en eventuel nødsituation, og bremsernes funktion er afgørende for din sikkerhed. Bremsesystemet skal reagere omgående og med præcision, når du træder på bremsepedalen. Derfor er det meget vigtigt, at du husker at få dem efterset.
  395 kr

  Service 5+ & 10+

  For at passe godt på vores biler, når de kommer op i årene, har vi skabt Service 5+ og Service 10+. Begge er særlig fordelagtige serviceftersyn til din bil, alt efter om den har rundet 5 år eller om den er 10 år og ældre. Vi vil nemlig gerne være med hele vejen.
  1.198 kr - 1.398 kr

  Vælg Peugeot Køge som dit autoriseret Peugeot værksted

  Skal din Peugeot snart til service, eller er der noget på den der skal repareres? 

  Så vælg Peugeot Køge som dit autoriseret autoværksted, så du er garanteret, at de mekanikere der tager sig af din bil, er rigtig uddannet og har indgående kendskab til netop din bil. Når din bil er på værksted hos os, opretholder du dine garantier, din bils værdi, og får din bil repareret med originale reservedele, og det hele får du til konkurrencedygtige priser. 

  Kasper
  Kolding

  Værkstedsansvarlig

 • Tilbud fra reservdele og tilbehør

  Park Life

  Er du træt af dumme parkeringsbøder? Med en Park life glemmer du aldrig at stille P-skiven igen. Med et smukt, tidsløst og elegant design, er det én af de bedste investeringer, du kan gøre dig, når det kommer til tilbehør til din bil. Vi tilbyder altid 10 års garanti på batteriets levetid. Bestil den hos vores reservedelschef Brian Højbjerg.
  549 kr

  Måttekampagne

  Du har nu muligheden for, at få et nyt og billigt sæt kvalitetsmåtter til din Peugeot. I perioden fra d. 15 maj til d. 30 juli, tilbyder vi Det Smilende Bilhus nemlig alle vores kunder et billigt sæt måtter, i forbindelse med deres serviceeftersyn. Du får et komplet måttesæt til kun 360,- som vil hjælpe med at holde bilen frisk og ren, og sørge for at rengøring i kabinen bliver så nemt som muligt.
  360 kr.

  Gummimåtter

  Når vinteren indtræder, har du brug for at beskytte din bil ekstra mod sne, slud og vejsalt. Dette gælder også i din bils kabine, hvilke du meget nemt kan gøre med et sæt specialdesignet gummimåtter. De gør det nemt for dig at rengøre og vedligeholde din bils kabine i det kolde og våde vejr.
  Fra 490 kr

  Vinterhjul

  Hos Peugeot Køge har vi altid et bredt udvalg af vinterhjul, så du kan køre vinteren sikkert i møde. Gode vinterdæk er essentielt for at din bil har god forbindelse til asfalten, når temperaturen kommer ned omkring 0 grader, og man bør altid få skiftet til vinterdæk i god tid.
  Fra 2.995 kr

  Brian

  Højberg

   

  Reservedelschef

 • Spørg på reparationspris

  Spørg på reparationspris

  Martin

  Hansen

   

  Værkstedschef