Skip to main content
Motorgaranti

Peugeot motorgaranti

Som Peugeot ejer får du en masse tryghed og sikkerhed, når du køber ny bil. Det gør du blandt andet fordi, at vi kan tilbyde en unik motorgaranti hos Peugeot, som omfatter motor, gearkasse og tandrem indtil bilen fylder 10 år eller har kørt 200.000 km. fra bilen første indregistrering. 

Garantien træder i kraft når bilens fabriksgaranti er udløbet, så længe at man som Peugeot ejer har overholdt sine pligter. Disse pligter lyder som følgende:

  • Service skal overholdes til tiden og skal altid udføres på et autoriseret Peugeot værksted i Danmark.
  • Tandremmen skal udskiftes hvert 5. år eller ved tandremmens kilometerbegrænsning, som er oplyst i bilens garanti og eftersynshæfte.
  • Alle serviceeftersyn og reparationer skal foretages efter fabrikkens foreskrifter og med orginale reservedele fra Peugeot Danmark. Der skal benyttes godkendt motorolie fra Total.
  • Alle reparationer, der bliver dækket under Peugeots motorgaranti, skal foretages på autoriserede Peugeot værksteder i Danmark.

Der er 2 måder på hvordan du kan indtræde i Peugeots motorgarantiprogram. 

Er din bil yngre end 36 måneder, skal bilen have udført minimum ét serviceeftersyn på et autoriseret Peugeot værksted. Bilejeren skal for egen regning lade anbefalede udskiftninger eller reparationer udføre i forbindelse med serviceeftersynet, ligesom tandremsskift skal foretages, hvis intervallet for tandremsskift nås. Der udfærdiges et garanticertifikat som bevis for bilens indtræden i garantiprogrammet. Der udstedes ikke særskilt garanticertifikat ved efterfølgende rettidige serviceeftersyn.

Er din bil over 36 måneder gammel og har den ikke overholdt pligterne angivet tidligere eller i en periode, kan bilejeren indtræde i Peugeot Motorgaranti ved at lade bilen servicere på et autoriseret Peugeot værksted. Når bilen har fået udført to på hinanden følgende rettidige serviceeftersyn (samt rettidigt tandremsskift, hvis intervallet for tandremsskift nås), træder motorgarantien i kraft. Efter det 2. rettidige autoriserede serviceeftersyn udfærdiges et garanticertifikat som bevis for bilens indtræden i garantiprogrammet. Der udstedes ikke særskilt garanticertifikat ved efterfølgende rettidige serviceeftersyn.

Der er utroligt meget at sige om Peugeots motorgarantiprogram, så for at få det fulde overblik, anbefales det at du besøger Peugeot.dk.

Har du ydeligere spørgsmål til Peugeots motorgaranti, er du altid velkommen til at kigge ned i butikken til en snak, eller kontakte os ved hjælp af formularen på vores hjemmeside.