Skip to main content
Kampagner

Værkstedskampagner

A/C Klimaefteryn

For at du kan opholde dig behageligt i din bil, er det vigtigt at kabinen har den rigtige temperatur. Med et klimaeftersyn sikrer du dig, at du kan afdugge ruderne, og at pollenfilteret renser den indsugede luft for pollen og støvpartikler.
Før 995 kr. nu 695 kr.

Kør-selv-ferie tjek

Hos Peugeot Køge tilbyder vi alle vores kunder et billigt og hurtigt tjek af deres Peugeot, så den er klar til en god lang tur sydpå. Dette tjek inkludere tjek af dæktryk, bremser, styretøj, viskerblade og sprinklervæske. Dette tjek er en god idé at få, hvis man vil være sikker på, at ens bil er klar til at håndtere feriens hårde og lange træk på motorveje og snoede bjergveje.
295 kr.

Sommerhjul

Hos Peugeot Køge har vi altid et bredt udvalg af dæk og fælge til alle årstiderne, så du altid kan køre sikkert. Gode og sæsongodkendte dæk er essentielt for at din bil har god forbindelse til asfalten, og man bør altid få skiftet til vinterdæk/sommerdæk i god tid.
Fra 2.995 kr.

Tandremskift

Motorens tandrem er din bils livrem. Det er en motorens mest essentielle dele, og er under ekstrem påvirkning når motoren arbejder. Derfor bliver den også gradvist slidt, og man har derfor brug for at få den skiftet i tide, inden den knækker og påfører katastrofale skader på resten af motoren.
4998 kr.

Måttekampagne

Du har nu muligheden for at få et nyt sæt originale Peugeot kvalitets-filtmåtter til din Peugeot. I perioden fra d. 15 maj til d. 30 juli tilbyder vi, hos Det Smilende Bilhus, nemlig alle vores kunder et sæt originale Peugeot måtter til en skarp pris i forbindelse med deres serviceeftersyn. Du får et komplet måttesæt til kun 360,- som vil hjælpe med at holde bilen frisk og ren, og sørge for at rengøring af kabinen, bliver så nem som muligt.
359 kr.

Martin

Hansen

Værkstedschef