Skip to main content
Kampagner

Leasingkampagner

Privatlease Peugeot 108

Privatlease denne praktiske og frække lille bybil til meget konkurrencedygtige priser! Med fantastisk driftsøkonomi og masser af køreglæde, bliver du altid godt kørende i en Peugeot 108. Med lav førstegangsydelse og en efterfølgende lav månedlig ydelse, får du masser af bil for pengende.
Kontakt os og få et personligt tilbud

Privatlease Peugeot 208

Privatlease den mest solgte bil i Danmark! Denne praktiske og rummelig lille bil, er ekstremt manøvredygtig og meget budgetvenlig. Peugeot Køge tilbyder i øjeblikket privatleasing af både nye og brugte modeller, til meget konkurrencedygtige priser. Danskerne har talt, Peugeot 208 er stadig deres yndlingsbil.
Kontakt os og få et personligt tilbud

Privatlease Peugeot 2008

Peugeot 2008 er en af de mest solgte biler i sin klasse. Crossover klassen er blevet et hit hos danskerne, og muligheden for at komme op i en højere kørselsposition og få mere overblik over vejen, har gjort at mange danskere har skiftet til netop denne type bil. Peugeot Køge tilbyder lige nu privatleasing til netop Peugeot 2008, grundet stor efterspørgsel fra vores kunder.
Kontakt os og få et personligt tilbud

Privatlease Peugeot 308

Gør dig klar til kærlighed ved første blik når du ser den uforglemmelige Peugeot 308 og dens stærke personlighed. Det ikoniske Peugeot logo sidder midt i den markante faceliftede front mens de stilrene linjer i karrosseriet tilføjer sin elegance. Det Smilende Bilhus tilbyder lige nu privatleasing på både 5D- og SW modellen.
Kontakt os og få et personligt tilbud

Privatlease Peugeot 3008

Peugeot 3008 er uden tvivl en af SUV klassens mest stilfulde biler. Dens store popularitet skyldes blandt andet, det elegante og luksuriøse design både indvendigt og udvendigt. Køreglæden er i højsædet og den kraftfulde 130 HK motor, og rattets unikke design, sørger for man kører komfortabelt, ubesværet og effektivt. Peugeot Køge tilbyder lige nu privatleasing til netop Peugeot 3008, grundet stor efterspørgsel fra vores kunder.
Kontakt os og få et personligt tilbud

Privatlease Peugeot 5008

Peugeot 5008 er med sine 7 sæder, den ultimative hverdags-familiebil, til de familier der har brug for lidt mere plads end gennemsnittet. Med sit markante og elegante design, mærker man hurtigt dens unikke personlighed. Med sin kompromisløse 130 HK motor, er den fyldt med køreglæde, og den er overraskende manøvrevenlig, taget dens rummelige størrelse i betragting. Peugeot Køge tilbyder lige nu privatleasing til netop Peugeot 5008, grundet stor efterspørgsel fra vores kunder.
Kontakt os og få et personligt tilbud

Privatlease Peugeot 508

Den nye 508 er en markant fastback med et dristigt og moderne udseende, der ikke går på kompromis med det bedste indenfor design og komfort - og med avanceret teknologi, der medvirker til en endnu bedre køreoplevelse. Den træder ind i fremtiden med sin lave dynamiske form, en aggressiv front og en muskuløs stil åbner den nye Peugeot 508 fastback op for en helt ny æra af sport og elegance. De skulpturelle linjer, gennemførte detaljer og den nye, lette signatur fremhæver bilens slanke, dristige og innovative ånd.
Kontakt os og få et personligt tilbud

Erhvervslease Peugeot Partner

Det er ikke for sjov, at Peugeot Partner er blevet kåret som "Van of the Year". Den tilbyder nemlig nytænkning, elegance og praktiske design muligheder, som der aldrig før er set i dens klasse. Denne fantastiske varevogn skal opleves, og lige nu tilbyder vi erhvervsleasing til meget konkurrencedygtige priser.
Kontakt os og få et personligt tilbud

Minilease 208 Envy

Peugeot Køge er klar til at give dig fleksibilitet og topkvalitet til uhørte lave priser. Kort sagt så oplever du friheden ved at have en fantastisk bil, uden binding og besvær. Det er det bedste fra leje- og leasingverdenen, som giver dig alt den frihed, du kan ønske dig.
Kontakt os og få et personligt tilbud

Peter

Larsen

 

Salgschef