Skip to main content
Privatleasing

Privatlease din drømme Peugeot

Privatlease Peugeot 108

Privatlease denne praktiske og frække lille bybil til meget konkurrencedygtige priser! Med fantastisk driftsøkonomi og masser af køreglæde, bliver du altid godt kørende i en Peugeot 108. Med lav førstegangsydelse og en efterfølgende lav månedlig ydelse, får du masser af bil for pengende.
Kontakt os og få et personligt tilbud

Privatlease Peugeot 208

Privatlease den nye Peugeot 208, og få en gennemtænkt og nyskabende bil, til en fordelagtigt leasingpris! Med den nyeste teknologi og fantastiske sikkerhedsudstyr, er den nye Peugeot 208 en bil som kan hamle op med alle udfordringer du skulle give den. I kabinen oplever du PEUGEOT i-Cockpit® 3D af nyeste generation. Oplev en adræt og intuitiv kørsel med det lille, kompakte rat med indbyggede betjeningsknapper,
Kontakt os og få et personligt tilbud

Privatlease Peugeot 2008

Peugeot 2008 er en af de mest solgte biler i sin klasse. Crossover klassen er blevet et hit hos danskerne, og muligheden for at komme op i en højere kørselsposition og få mere overblik over vejen, har gjort at mange danskere har skiftet til netop denne type bil. Peugeot Køge tilbyder lige nu privatleasing til netop Peugeot 2008, grundet stor efterspørgsel fra vores kunder.
Kontakt os og få et personligt tilbud

Privatlease Peugeot 3008

Peugeot 3008 er uden tvivl en af SUV klassens mest stilfulde biler. Dens store popularitet skyldes blandt andet, det elegante og luksuriøse design både indvendigt og udvendigt. Køreglæden er i højsædet og den kraftfulde 130 HK motor, og rattets unikke design, sørger for man kører komfortabelt, ubesværet og effektivt. Peugeot Køge tilbyder lige nu privatleasing til netop Peugeot 3008, grundet stor efterspørgsel fra vores kunder.
Kontakt os og få et personligt tilbud

Privatlease Peugeot 5008

Peugeot 5008 er med sine 7 sæder, den ultimative hverdags-familiebil, til de familier der har brug for lidt mere plads end gennemsnittet. Med sit markante og elegante design, mærker man hurtigt dens unikke personlighed. Med sin kompromisløse 130 HK motor, er den fyldt med køreglæde, og den er overraskende manøvrevenlig, taget dens rummelige størrelse i betragting. Peugeot Køge tilbyder lige nu privatleasing til netop Peugeot 5008, grundet stor efterspørgsel fra vores kunder.
Kontakt os og få et personligt tilbud

Peter

Larsen

 

Partner & Salgschef