Skip to main content
Privatleasing

Privatlease Peugeot 108

Privatlease denne praktiske og frække lille bybil til meget konkurrencedygtige priser! Med fantastisk driftsøkonomi og masser af køreglæde, bliver du altid godt kørende i en Peugeot 108. Med lav førstegangsydelse og en efterfølgende lav månedlig ydelse, får du masser af bil for pengende.
Kontakt os og få et personligt tilbud

Privatlease Peugeot 208

Privatlease den nye Peugeot 208, og få en gennemtænkt og nyskabende bil, til en fordelagtigt leasingpris! Med den nyeste teknologi og fantastiske sikkerhedsudstyr, er den nye Peugeot 208 en bil som kan hamle op med alle udfordringer du skulle give den. I kabinen oplever du PEUGEOT i-Cockpit® 3D af nyeste generation. Oplev en adræt og intuitiv kørsel med det lille, kompakte rat med indbyggede betjeningsknapper,
Kontakt os og få et personligt tilbud

Privatlease Peugeot 308

Gør dig klar til kærlighed ved første blik når du ser den uforglemmelige Peugeot 308 og dens stærke personlighed. Det ikoniske Peugeot logo sidder midt i den markante faceliftede front mens de stilrene linjer i karrosseriet tilføjer sin elegance. Det Smilende Bilhus tilbyder lige nu privatleasing på både 5D- og SW modellen.
Kontakt os og få et personligt tilbud

Privatlease Peugeot 3008

Peugeot 3008 er uden tvivl en af SUV klassens mest stilfulde biler. Dens store popularitet skyldes blandt andet, det elegante og luksuriøse design både indvendigt og udvendigt. Køreglæden er i højsædet og den kraftfulde 130 HK motor, og rattets unikke design, sørger for man kører komfortabelt, ubesværet og effektivt. Peugeot Køge tilbyder lige nu privatleasing til netop Peugeot 3008, grundet stor efterspørgsel fra vores kunder.
Kontakt os og få et personligt tilbud

Privatlease Peugeot 5008

Peugeot 5008 er med sine 7 sæder, den ultimative hverdags-familiebil, til de familier der har brug for lidt mere plads end gennemsnittet. Med sit markante og elegante design, mærker man hurtigt dens unikke personlighed. Med sin kompromisløse 130 HK motor, er den fyldt med køreglæde, og den er overraskende manøvrevenlig, taget dens rummelige størrelse i betragting. Peugeot Køge tilbyder lige nu privatleasing til netop Peugeot 5008, grundet stor efterspørgsel fra vores kunder.
Kontakt os og få et personligt tilbud

Privatlease Peugeot 508

Den nye 508 er en markant fastback med et dristigt og moderne udseende, der ikke går på kompromis med det bedste indenfor design og komfort - og med avanceret teknologi, der medvirker til en endnu bedre køreoplevelse. Den træder ind i fremtiden med sin lave dynamiske form, en aggressiv front og en muskuløs stil åbner den nye Peugeot 508 fastback op for en helt ny æra af sport og elegance. De skulpturelle linjer, gennemførte detaljer og den nye, lette signatur fremhæver bilens slanke, dristige og innovative ånd.
Kontakt os og få et personligt tilbud

Peter

Larsen

 

Salgschef