Skip to main content

Køb din nye Peugeot e-2008 hos os

Hos Bilhuset Køge finder du den store, rummelige Peugeot e-2008, som er en elektrisk udgave af den kompakte SUV Peugeot 2008. Dermed kombinerer Peugeot e-2008 alle fordelene ved en SUV med de mange fordele ved en elmotor. Peugeot e-2008 er en bil med et stærkt design, masser af plads, høj komfort og godt udsyn over trafikken samt uovertrufne køreegenskaber såsom lynhurtig acceleration og en kraftfuld, støjsvag og CO2-neutral motor med lave driftsomkostninger. Elmotoren har en rækkevidde på 320 kilometer, og blot 30 minutters opladning giver 80% rækkevidde. Installerer du en ladeboks på din adresse, er du sikker på, at din Peugeot e-2008 altid er køreklar, mens du også finder ladestandere overalt i landet, så du til enhver tid kan lade op på farten.

Peugeot e-2008 egner sig ualmindeligt godt til familiebil, da der er rigtig god plads både i kabinen og i bagagerummet, som indeholder 405 liter og 1.044 liter med bagsæderne lagt ned. Dertil indeholder Peugeot e-2008 topmoderne teknologi, der løfter din køreglæde til nye højder. Mens du nyder køreturen fra førersædet, kan du fornøje dig med det praktiske Peugeot i-Cockpit, der består af en digital 3D headup-instrumentgruppe, en moderne touchskærm med radio, navigation og mulighed for Apple CarPlay og et kompakt rat, der øger bilens manøvredygtighed. Kørekomforten øges af automatisk klimaanlæg, højdejusterbart førersæde og sædevarme, mens sikkerheden i Peugeot e-2008 højnes af moderne sikkerhedsteknologi såsom adaptiv fartpilot, automatisk nødbremse, vejbaneassistent og aktiv blindvinkelassistent. Når du køber en Peugeot e-2008, får du valget mellem fire udstyrsniveauer og seks smukke farver, så du kan tilpasse bilen helt efter dine ønsker og præferencer.  

Før du beslutter dig, kan du med fordel også tage et kig på den store, fleksible Peugeot Rifter med plads til hele syv passagerer.