Skip to main content
Kunderejsen

Med dig hele vejen

Hos Peugeot Køge ønsker vi at være med under hele din rejse, fra det øjeblik du forelsker dig i din første Peugeot, til det øjeblik vi giver dig nøglerne til din nye drømmebil. Vi vil altid bestræbe os på at give dig den bedste mulige rådgivning, både i forbindelse med dit bilkøb, men også hvis din bil skal på værksted eller til service. 

Vi har både Salgsafdeling, værksted, klargøring, udlejning og pladeværksted samlede under et tag, så vi kommer højst sandsynligt til at se en masse til hinanden i din tid som Peugeot ejer. Vi har derfor også en løsning til alle problemer, og uanset hvilken afdeling der er med til at hjælpe dig, kan du føle dig tryg ved tanken om, at alle bliver holdt op imod de samme høje standarder vi har her hos Peugeot Køge.

Det vores ultimative mål, at opbygge lange forhold og relationer til vores kunder. Det gør vi ved at yde så god en service, at du med det samme tænker på os, når dit bilbehov ændre sig. Om du skal bruge noget mere rummeligt, noget med højere indstigning, noget mindre, eller en ekstra bil, kan du være sikker på, at vi står klar til at rådgive og hjælpe dig igen.

Vi har igennem de sidste mange år hjulpet tusindvis af mennesker med at finde den bil der passede perfekt til deres familie, og vi er motiverede og klar til at hjælpe mange flere fremover.

 

 

Bilhuset Køge