Skip to main content
Kampagner

Værkstedskampagner

A/C Klimaefteryn

For at du kan opholde dig behageligt i din bil, er det vigtigt at kabinen har den rigtige temperatur. Med et klimaeftersyn sikrer du dig, at du kan afdugge ruderne, og at pollenfilteret renser den indsugede luft for pollen og støvpartikler.
Før 995 kr. nu 695 kr.

Kør-selv-ferie tjek

Hos Peugeot Køge tilbyder vi alle vores kunder et billigt og hurtigt tjek af deres Peugeot, så den er klar til en god lang tur sydpå. Dette tjek inkludere tjek af dæktryk, bremser, styretøj, viskerblade og sprinklervæske. Dette tjek er en god idé at få, hvis man vil være sikker på, at ens bil er klar til at håndtere feriens hårde og lange træk på motorveje og snoede bjergveje.
295 kr.

Sommerhjul

Hos Peugeot Køge har vi altid et bredt udvalg af dæk og fælge til alle årstiderne, så du altid kan køre sikkert. Gode og sæsongodkendte dæk er essentielt for at din bil har god forbindelse til asfalten, og man bør altid få skiftet til vinterdæk/sommerdæk i god tid.
Fra 2.995 kr

Tandremskift

Motorens tandrem er din bils livrem. Det er en motorens mest essentielle dele, og er under ekstrem påvirkning når motoren arbejder. Derfor bliver den også gradvist slidt, og man har derfor brug for at få den skiftet i tide, inden den knækker og påfører katastrofale skader på resten af motoren.
4998 kr

Måttekampagne

Du har nu muligheden for at få et nyt sæt originale Peugeot kvalitets-filtmåtter til din Peugeot. I perioden fra d. 15 maj til d. 30 juli tilbyder vi, hos Det Smilende Bilhus, nemlig alle vores kunder et sæt originale Peugeot måtter til en skarp pris i forbindelse med deres serviceeftersyn. Du får et komplet måttesæt til kun 360,- som vil hjælpe med at holde bilen frisk og ren, og sørge for at rengøring af kabinen, bliver så nem som muligt.
359 kr.

Leasingkampagner

Privatlease Peugeot 108

Privatlease denne praktiske og frække lille bybil til meget konkurrencedygtige priser! Med fantastisk driftsøkonomi og masser af køreglæde, bliver du altid godt kørende i en Peugeot 108. Med lav førstegangsydelse og en efterfølgende lav månedlig ydelse, får du masser af bil for pengende.
Kontakt os og få et personligt tilbud

Privatlease Peugeot 208

Privatlease den mest solgte bil i Danmark! Denne praktiske og rummelig lille bil, er ekstremt manøvredygtig og meget budgetvenlig. Peugeot Køge tilbyder i øjeblikket privatleasing af både nye og brugte modeller, til meget konkurrencedygtige priser. Danskerne har talt, Peugeot 208 er stadig deres yndlingsbil.
Kontakt os og få et personligt tilbud

Privatlease Peugeot 3008

Peugeot 3008 er uden tvivl en af SUV klassens mest stilfulde biler. Dens store popularitet skyldes blandt andet, det elegante og luksuriøse design både indvendigt og udvendigt. Køreglæden er i højsædet og den kraftfulde 130 HK motor, og rattets unikke design, sørger for man kører komfortabelt, ubesværet og effektivt. Peugeot Køge tilbyder lige nu privatleasing til netop Peugeot 3008, grundet stor efterspørgsel fra vores kunder.
Kontakt os og få et personligt tilbud

Privatlease Peugeot 5008

Peugeot 5008 er med sine 7 sæder, den ultimative hverdags-familiebil, til de familier der har brug for lidt mere plads end gennemsnittet. Med sit markante og elegante design, mærker man hurtigt dens unikke personlighed. Med sin kompromisløse 130 HK motor, er den fyldt med køreglæde, og den er overraskende manøvrevenlig, taget dens rummelige størrelse i betragting. Peugeot Køge tilbyder lige nu privatleasing til netop Peugeot 5008, grundet stor efterspørgsel fra vores kunder.
Kontakt os og få et personligt tilbud

Privatlease Peugeot 508

Den nye 508 er en markant fastback med et dristigt og moderne udseende, der ikke går på kompromis med det bedste indenfor design og komfort - og med avanceret teknologi, der medvirker til en endnu bedre køreoplevelse. Den træder ind i fremtiden med sin lave dynamiske form, en aggressiv front og en muskuløs stil åbner den nye Peugeot 508 fastback op for en helt ny æra af sport og elegance. De skulpturelle linjer, gennemførte detaljer og den nye, lette signatur fremhæver bilens slanke, dristige og innovative ånd.
Kontakt os og få et personligt tilbud

Erhvervslease Peugeot Partner

Det er ikke for sjov, at Peugeot Partner er blevet kåret som "Van of the Year". Den tilbyder nemlig nytænkning, elegance og praktiske design muligheder, som der aldrig før er set i dens klasse. Denne fantastiske varevogn skal opleves, og lige nu tilbyder vi erhvervsleasing til meget konkurrencedygtige priser.
Kontakt os og få et personligt tilbud

Minilease en Peugeot 208

Minileasing er en flexibel løsning til dig som ønsker en kvalitetsbil, uden binding og uforudsete udgifter. Hos Det Smilende Bilhus tilbyder vi i øjeblikket denne løsning på vores populære Peugeot 208 Envy.
Kontakt os og få et personligt tilbud

Peter

Larsen

 

Salgsleder